Start van een blog

Beste fans,

eindelijk, hier is hij dan… mijn eerste eigen blog!

Ik was dit al langer van plan. Maar door het stopzetten van mijn stripreeks Figaro, zag ik nadien het nut er niet meer van in. Een blog, in mijn geval, zou dienen om fans de gelegenheid te geven om nieuwe werken te tonen en een kijkje te laten nemen achter de schermen…

Nu, meer dan een jaar later heb ik knopen doorgehakt en ben ik bezig aan een prequel van Figaro. Het is al meermaals in de media verschenen, maar zeg het nogmaals met trots dat mijn nieuw stripreeks als naam: “De Figaro’s” heeft meegekregen!

Hou deze blog dus goed in de gaten. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent De Figaro’s alsook mijn andere nieuwe projecten die op stapel staan.

Heb je vraagjes of suggesties, wees vrij om ze mij mee te delen…

Veel surfplezier!

Steve

 

Stripreeks Aarschot

2 comments

Add Comment.
 1. cheyenne colling

  18/08/2013 - Reply

  hey steve,
  cheyenne hier 🙂 lang geleden he!
  ik dacht we zullen nog eens komen kijken op uw blog.
  en leeft de kat nog eigenlijk ?
  grtjs cheyenne 🙂

  • Steve

   18/08/2013 - Reply

   Hallo Cheyenne,
   ja, inderdaad lang geleden.
   Alles ok hier en ook met Figaro.
   Hij heeft er zelfs een vriendje bij, Link.

   Groetjes aan Chavez,
   Steve

Leave a Comment

Your email address will not be published.